AMETALY

AMETALY Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1388 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ametaly. Meer weten? Ontdek meer

15 aug 2022 om 10:45 As usual, amazing taste, enjoyed evening really well. Thankyou Ametaly.
13 aug 2022 om 20:51 Het eten zelf vond ik niet erg bijzonder. Droog en smaakloos. €5 voor een hele kleine milkshake.. niet echt z’n geld waard. Voor mij niet nog een keer. Bezorging was wel erg snel!
13 aug 2022 om 18:24 Was weer heerlijk!!
13 aug 2022 om 1:04 Lekkere pasta snelle bezorging!
12 aug 2022 om 22:31 Altijd lekker als ik hier iets bestel. In dit geval een pizza. Smakelijke bodem en ruim belegd met hetgeen ik besteld had. Alles netjes verpakt en ook nog eens een vriendelijke bezorger.
11 aug 2022 om 22:50 Eten was goed warm, goede kwaliteit, alleen tomatensaus was echt kapot zoet en niet heel lekker. Wil geen lage beoordeling geven want het is mijn smaak, maar als je niet echt van een zoete flavor fan bent doe dan niet de tomatensaus
11 aug 2022 om 21:13 Top
10 aug 2022 om 22:33 Heerlijke pasta en lekker warm!
9 aug 2022 om 22:43 Heerlijk.
7 aug 2022 om 20:27 Was weer lekker! Omdat er geen spaghetti meer was voor de carbonara netjes gebeld en is gevraagd of het ook penne mag zijn. Super netjes! De bezorger was ik enorm vriendelijk!
7 aug 2022 om 17:06 wij vonden het heerlijk goed op temperratuur en netjes op tijd bezorgd voor herhaling vatbaar gr b.melching
4 aug 2022 om 20:18 % Ik bestel niet meer