AMETALY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1484 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ametaly. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 19:11 Bedankt voor Cola!
27 nov 2022 om 22:30 Heerlijke veggie pizzas en bezorging ruim op tijd
21 nov 2022 om 23:36 Lekker eten wel lang moeten wachtte
20 nov 2022 om 19:44 Pizza en chicken tenders waren koud en niet lekker. Duurde 5 kwartier. Diepvries pizza is 10x beter
20 nov 2022 om 17:31 Het was weer erg lekker!
20 nov 2022 om 0:18 Eten was super lekker!
19 nov 2022 om 19:58 Bezorging duurde lang en eten was al bijna koud toen het er eindelijk was. Pizza was op zich prima, maar niet echt goed.
12 nov 2022 om 13:04 We never got our pizza - we phoned twice, they said it was on our way, but no sign after 90 mins so we gave up and went to bed after asking for our money back. Crap service
12 nov 2022 om 9:38 Verkeerde smaak ijs bezorgd! B&J Pindakaas Light cookie dough gekregen ipv peanut butter cup. Bijzonder, want deze staat niet eens op de verkooplijst. Was een teleurstelling, als je normaal ijs verwacht. En dat voor die prijs!
11 nov 2022 om 11:44 pizza was lauw
9 nov 2022 om 19:05 pizza kwam koud aan en niet de gebruikelijke maat Ik vond het deze keer niet lekker?